31 Ağustos 2014 Pazar

"URBAN CARE NATURAL'S Intense Keratin Aşırı Yıpranmış ve İşlem Görmüş Saçlara Ekstra Hasar Onarımı Serisi"

  Saçları açtırmak bir sorun , açtırdıktan sonra canlı ve bakımlı görünmelerini sağlamak apayrı bir sorun.
  Üç ay gibi bir süre Urban Care Biotin & Keratin Serisi 'ni kullandım.Bu seri saçların dökülmesini azaltıp, zayıf saçları güçlendiriyor ve yeni çıkan saçların saç köklerini güçlendiriyor . Aynı zamanda saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor. Çok memnun kaldığım bir seri artık saçlarımı taradığım zaman dökülmeler yaşamıyorum . Fakat Biotin & Keratin Serisi 'nin yıpranmış saçlara çokta bir katkısı yok , nem ve yumuşaklık sağlamıyor. Bu yüzden bu üç ay boyunca Urban Care Collagen Serisinin kuru ve mat saçlar için olan saç bakım serumunu kullandım. Bu serumun özelliği yoğun nem vermesi saçlarımın uç kısmı çok yıpranmış ve kuru durumda olduğu için saç uçlarına sürdüm ve anında parlaklık ve canlılık verdi.
  Artık saç dökülme sorunum kalmadığı için bende seriyi değiştirme kararı aldım 
  En son indirimde Aşırı Yıpranmış Saçlar için Yoğun Hasar Onarımı ve Parlaklık veren seriyi yani "URBAN CARE NATURAL'S Intense Keratin" serisini aldım. İçerdiği yoğun keratin ile yıpranan saçlara ekstra hasar onarımı yapan bir seri. Benim gibi hem saçları işlem görmüş hem de sürekli düzleştirici, maşa , fön makinesi gibi saçlarınızı sürekli ısıl işleme maruz bırakıyorsanız saçlarınızın mat, kuru ve cansız görünmesi normal, aynı zamanda uçlarının çatallaşması , mısır püskülü gibi durması mümkün. Bu seri ilk kullanımdan itibaren saçlarıma etki etti ve yumuşacık yaptı. Eskisine göre daha canlı ve daha parlak duruyor. Bazen saçlar kullanılan ürüne zamanla alışıyor ve ürün ilk gün sağladığı etkiyi veremiyor. İnşallah böyle bir sorun olmaz.



Peki Nasıl Kullanmalı?
  Şampuan ve Saç Kremini eskiden nasıl kullanıyorsanız aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Onarım maskesini haftada 2 kere uygulayarak saçlarınıza eski canlılığını ve parlaklığını kısa sürede yeniden kazandırabilirsiniz . Saç serumunu saç uçlarınıza sürdükten sonra elinizde kalanları tüm saçınıza uygulayabilirsiniz. Bu serideki saç serumunun artı özelliği saç tellerinizi pürüzsüzleştirerek elektriklenme ve kabarmayı önlüyor.

  Bu arada kullandığım tüm serilerin içinde bitkisel keratin bulunuyor. Bitkisel Keratin ; Onarım, esneklik, parlaklık ,pürüzsüzlük , kimyasal işlemlere karşı koruma ve kırıkların önlenmesini sağlıyor.

NOT: Yağlı ve Kepekli Saçlar için Çay Ağacı Yağı Etkili "Tea Tree Oil & Keratin" serisi bulunuyor. Çabuk yağlanan saç diplerinde çok etkili olduğu söyleniyor.

NOT 2: Seriler arasından kendinize en uygun olanları seçerek kendi serinizi de oluşturabilirsiniz.
Güzel ve Bakımlı günler diliyorum.

Hiç yorum yok: