31 Ağustos 2014 Pazar

Garnier Saf & Temiz 3’ü 1 Arada ;

- Benim cildim çok yağlı
- T bölgem yağlanıyor
- Siyah noktalarım ile başım dertte
- Cildimde pürüzlenmeler var
- Gözenek sorunlarım var
gibi şikayette bulunanlar için ideal.

Nedeni ?
  İçerisinde bulunan salisilik asit ve mineraller sayesinde tabi ki. Salisilik asit cildin en dış katmanını temizler. Gözeneklerin açılmasını sağlar . Gözeneklerdeki tıkanmalar sonucu oluşan aknelerin oluşumunu engeller.

Neden bu ürünü kullanmalısınız?
  Temizleme , Peeling ve Maske özelliklerinin tek bir üründe bulunması , hem maddi olarak masrafı azaltırken aynı zamanda ; Hangi peelingi alsam? hangi maskeyi kullansam ? Farklı markaların maskelerini , peelingini , temizleme ürünlerini kullanıyorum yüzümde kızarıklık, sivilce , alerji vb sorunlar yaratır mı ? kuşkusunu da akıllardan siliyor.



Yağlı ciltler nasıl kullanmalı?
  Yağlı ciltler her gün düzenli temizleme işlemini yapmalı. Ayrıca peeling olarak hafta da 2-3 kez kullanılabilir. Aynı şekilde maske olarak
haftada 2 kere uygulayabilirler. ( Burada önemli bir şey var , cildiniz sivilceli ise peeling yapmanızı önermiyorum. Fakat temizleme ve maske işlemlerini hergün uygulayabilirsiniz. )

Karma ciltler nasıl kullanmalı?
  Karma ciltler her gün temizleme işlemi yapmalı , fakat peelingi özellikle "T" bölgesine uygulamak önemli. Maske olarak haftada 2 kere uygulamanız yeterli. ( Burada önemli bir şey var , cildiniz sivilceli ise peeling yapmanızı önermiyorum. Fakat temizleme ve maske işlemlerini her gün uygulayabilirsiniz. )

  Bu ürün özellikle yaz ayların girdiğimiz şu dönemlerde ferahlık ve temizlik hissi sağlayacak. Özellikle yaz aylarında yüzde yağlanma sorunları fazlasıyla görülür. İlk kullanımdan itibaren yüzdeki yağlı hissi aldığını sizde farkedeceksiniz .

  Etkili bir sonuç için ürünü düzenli olarak her gün kullanmanız gerekiyor. Düzenli kullanırsanız ilk haftadan itibaren farkı hissetmeye başlayacaksınız , dört hafta sonunda ise ışıldayan cildinizle göz kamaştıracaksınız .

  Cilt temizliğinizin kusursuz ve kalıcı olması için, yeniden oluşumu engellemek için cilt tipinize uygun Garnier ailesinin toniği ve nemlendiricisi ile desteklemeyi unutmayın.

NOT: Hassas ciltler lütfen peeling işlemini yavaş , yumuşak hareketlerle yapmaya özen gösterin.

NOT 2: Bu ürünü 1 ay düzenli olarak kullandıktan sonra sonuçlardan sizide haberdar edeceğim . Sizde kullandıysanız görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: