4 Eylül 2014 Perşembe

GÖZ ÇEVRESİ ŞİŞLİK ,MORLUK,KIRIŞIKLIK GEÇİRME ETKİLİ KREM :

  Biz kadınların kabusu, karabasanı mor göz altları , ah o morluklar yok mu? ne kremler ne kapatıcılar uyguladınız bana mısın demedi, iflah olmadı ama biz yola getiririz yeter ki isteyelim :)

MALZEMELER:
1 tüp vazelin(pür)
1 tüp bepanthene krem
1 tüp bepanthene merhem
1tüp proctolog (hemoroit kremi)




HAZIRLANIŞI:
Bu dört krem, cam kavonaza karıştırılıyor. Proctologtan 2 çay kaşığı koyuyorsak , 1 çay kaşığı vazelin,1 çay kaşığı merhem,2 çay kaşığı krem koymalıyız. Azar azar yapmakta fayda var.



KULLANIMI:
Yatmadan en az 1 saat evvel cildinizi temizleyip,cildinize bu karışımı sürüyorsunuz.Normal göz kremi kullanımıyla aynı şekilde kullanıcaz çok fazla sürmek ekstra fayda sağlamaz. Yüz kremi olarakta kullanılıyor kırışıklıklarda özellikle ama göz çevresinde çok etkili . Sabah kalktığınızda pırıl pırıl bir cilt aynada size gülümsüyor olacak.

DİPNOT: 4 günde farkı hissedeceksiniz 

DİPNOT 2: İçinde hemoroid kremi bulunduğu için çok az miktarda uygulamalısınız.

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum.

3 yorum:

Vücut Güzellik dedi ki...

cilt bakımı, makyaj, vücut bakımı, saç bakımı, sağlıklı yaşam ve beslenme hakkında yardımcı olabileceğimiz ve faydalı bilgiler sunabileceğimiz bir platform oluşturduk.
Vücut Güzellik, Sivilcelerden Kurtulma Yolları ve Sivilce Maskeleri

_mcavahir dedi ki...

Tüm cildimize mi uyguluyoruz?yoksa tek göz çevresine mi?

Vücut Güzellik dedi ki...

Deritus Krem: Nedir? Nasıl Kullanılır? Deritus cream 30 g tüp şeklinde ambalaja sahiptir. İlaç değildir, cilt bakımına yardımcı, egzama, alerjik reaksiyonlara karşı yatıştırıcı olarak kullanılır.