13 Eylül 2014 Cumartesi

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream (Çay Ağacı Özlü Kusursuzlaştırıcı bb Krem)

  The Body Shop'un doğal makyaj malzemelerinin sıkı bir takipçiyim ve ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Bu ürün de çay ağacı özlü bir bb krem, facebook grubumu (https://www.facebook.com/groups/gzelliksirlari/)  takip eden sevgili üyelerim çay ağacı yağının nelere faydası olduğunu bilirler. "Ciltteki tahriş, kızarıklık, şişlik, kaşıntı, pul pul dökülme ve iltihabı giderir, cildi yeniler ve ağrıları yok eder. İrinli sivilceler, akne durumlarında etkilidir. " ve daha bir çok konuda bize fayda sağlar. 



   Bu bb kremde yağlı, akneye meyilli kısacası sorunlu ciltler için üretilmiş bir ürün öyle ki bir kaç haftalık düzenli kullanımda cildi kusursuzlaştırmayı bile vaad ediyor. 

   Ürünün ağaçlarla çevrili , yeşil renkli kabıyla içimde doğal birşeyler var diyor.




   Ürünün gramajının 40 ml olması ve küçük durması sizi yanıltmasın çok az miktarı bile cilt kusurlarınızı kapatmaya yetiyor, bu yüzden bereketli bir ürün diyebiliriz.

  Üründen bir miktar elinize aldığınız anda çay ağacının o güzel kokusu burnunuza geliyor ve doğallığın kokusunu hissediyorsunuz. Kokuya hassas olanlar korkmasın cildinize uyguladıktan bir kaç dakika sonra koku tamamen kayboluyor.




   Hafif , yumuşak , kremsi bir yapısı var. Ne çok akışkan ne de çok yoğun kıvamlı, ideal kıvamda bir yapısı var ve çok rahat uygulanıyor.

    Ellerinizle veya fırça yardımı ile uygulayabilirsiniz .

  Mat bitişli bir ürün ama ilerleyen saatlerde bir miktar parlama yapabiliyor ve üzülerek söylüyorum ki üzerine pudra uygulayınca garip çamur gibi yüzde toplanmalar yapıyor üzerine pudra uygulamayın derim.




   Yüzde oksitlenme yapmıyor ve ilerleyen saatlerde renk değişimi görmüyorsunuz.

   Az miktarda uygulama yeterli oluyor doğal, canlı ve parlak bir görünüm elde ediyorsunuz.

   İlk uygulamada cilt kusurlarını tamamen kapatarak kusursuz bir görünüm sağlıyor. 

   Cilt tonunu eşitliyor

   Açık(1), orta(2) ve koyu(3) olmak üzere üç rengi mevcut .

  Kısaca bu ürün lekelerle , kızarıklıklarla ve sivilcelerle başı dertte olan ciltler için ideal tek kusuru üzerine pudra uygulaması halinde lekeli, çamurumsu bir görüntü vermesi . Birde spf içermiyor ama biz cildimize güneş koruyucu krem uygularsak bu sorunu da aşmış oluruz.

  Benim yorumlarımda bu şekilde .

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...



    

   

Hiç yorum yok: