8 Eylül 2014 Pazartesi

PÜRÜZSÜZ CİLDE MERHABA KARIŞIMI : [Sivilce izleri , Güneş lekeleri , Lekeler , Çiller ,Gözenekler ... 5 Sorun tek yağ karışımıyla çözüm =) ]

  En büyük sorununuzun bunlar olduğunu söylediniz bende çözüm yolunu hemen paylaşıyorum. Anında etkili bir formül değil fakat 2 haftada mucizevi şekilde pürüzsüz bebek gibi ciltleriniz sizi bekliyor olacak. Gözle görülür etkisini 4. gün farkedeceksiniz =)1 ayın sonunda tüm sorunlarınızın çaresini bulduğunuzu eşe dosta söyleyeceksiniz.

  Bu aktarımın mucizevi yağ karışımı ;) Kendisi öve öve bitiremedi , o söylediyse gözüm kapalı kullanırım ;)

  Malzemeler :

KAYISI ÇEKİRDEK YAĞI
BUĞDAY YAĞI
BİBERİYE YAĞI
LİMON YAĞI
E VİTAMİNİ ( 2 kapsül)



  Hazırlanışı :

  Yağları bir şişeye boşaltın ve ağzını kapatıp iyice çalkalayın. Bu karışımı temizlenmiş yüzünüze (salyangoz ve buğday özlü sabunla temizlemeniz daha çabuk etki etmesini sağlar ) akşamları yatmadan hemen önce bir pamuk yardımıyla bütün yüzünüze ince bir tabak şeklinde uygulayın. Cildinizi sabah- akşam olmak üzere günde 2 defa yıkamalısınız ve haftada 1 defa yüzünüze buhar vermelisiniz bu gözeneklerinizin açılmasına ve yağların cildinize derinlemesine etki etmesine yardımcı olur. "HASSAS CİLTLER" dikkat cildiniz çok hassas ise limon yağının yarısını kullanın!!!

   Ayrıca haftada 2 defa salyangoz yüz maskesi uygulamanız cildinizin düzelme süresini fazlasıyla hızlandıracak. Maske uygulamasını pazartesi- cuma veya salı- cumartesi, çarşamba- pazar gibi uygulama arasında 3 gün olacak şekilde kullanınız.

  Sivilcelerinizin hemen iyileştiğini yüz renginizde açılma ve sıkılaşma meydana geldiğini görecek sabahları aynada yüzünüze gururla bakacaksınız :)

   Deneyin görün başka ne diyebilirim ki mucize birşey ;)

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: