10 Eylül 2014 Çarşamba

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı

  The Balm ürünlerinin içinde en favori , en çok kullanılan, en sevilen ürünlerden biridir kendisi ayrıca oldukça popüler bir aydınlatıcı. The Balm Ürünleri arasından indirimsiz aldığım ve hiç bir zaman pişman olmadığım bir ürün kendisi. Aynı ürünün yine The Balm markasında " Balm Jovi " paletinde bulunuyor olması büyük avantaj.

  The Balm kutularında gördüğümüz retro esintiler bu üründede mevcut sarışın, seksi bir pin-up kızı bize göz kırpıyor ;)



-   The Balm allıklarının karton ambalajlarının aksine bu ürün metal kutuda
-   8,5 gr sür sür bitmez
-   Dore- Altın tonlarında, sarı alt tonlu kısaca
-   İçinde aynası bulunuyor hemde kocaman yanınızda taşıyıp kolayca kullanabilmeniz için. ( İş çıkışı bir yere gitmeniz gerekti ve çok yorgun görünen gözleriniz var hemen aydınlatıcınızı çıkarıp, parmaklarınızın ucuyla göz pınarınıza sürün evet bir anda capcanlı ışıl ışıl görünüyorsunuz)
-   Hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz.( Ben bu yaz bu şekilde kullandım oldukça hoş oldu, foto paylaşacağım hemen )
-   Kaş altlarına, dudak üstüne V kısmına, elmacık kemiklerinin üstüne, burun kemerine, göz pınarına uygulayabilirsiniz. Hatta dudaklarınızın tam ortasına uygulayıp lipglossla üzerinden geçerseniz dudaklarınız oldukça dolgun görünecektir.
-   Uygulamada aşırıya kaçmazsanız günlük kullanıma gayet uygun, üzülerek söylüyorum fazlası disko topuna çeviriyor arkadaşlar.
-   Pigmentasyonu güzel, tozutma yapmıyor.
-   Uygulama yapıp fırça ile dağıtınca saydama yakın bir parlaklık,sağlıklı bir görünüm veriyor.
-   Yüz kontürleme olayını sevenlerin makyaj çantasında kesinlikle bulunmalı.
-   The Balm ürünlerinin genel özelliği olan "Talk ve Paraben" içermemesi de büyük bir ayrıcalık.



Gratis indiriminden 20 tlye alabileceğiniz verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün =)



Güzel ve Bakımlı günler diliyorum kızlarcım...

Buda Mary lou ile yapılmış makyajım. Gözlerime far olarak, göz pınarlarıma burun üstüne, elmacık kemilerimin üstüne kaş altlarıma uygulanmış hali =)


Hiç yorum yok: