9 Eylül 2014 Salı

Flormar Illuminating Primer Makyaj Bazı :

  Flormar son zamanlarda yaptığı değişimlerle adından sıklıkla söz ettirme yolunda ilerliyor. Ürünlerini ve kalitesini oldukça artırdı ve bizlere bu güzel ürünü sundu. Ürün güzel fakat alırken pompasını kontrol etmeyi unutmayın benim pompam çalışmıyor ve ürünü içinden çıkarmak büyük bir kabusa dönüşüyor. Değişim için gittiğimde değiştirmemeleri beni çok kızdırsada bunu flormar'a mal etmek yanlış olur diye düşünüyorum;)



-Pompalı şişede rahat kullanışlı gibi görünse de , şişeden alırken büyük sorunlar çekiyoruz. (kontrol etmeyi unutmayın!)
-Su bazlı bir ürün , kremsi kıvamda. Haliyle kolay emilmesini bekliyoruz. Fakat bu süre 5 dakikayı buluyor.
-Nemlendirici etkisi var cildi yumuşatıyor fakat istenilen kadifemsi dokuyu vermiyor.
-Kadifemsi dokuyu sağlamadığı için, gözenekleri tam doldurduğunu söylemek güç. Buna iyi tarafından bakıp gözenekleri tıkamıyor da diyebilirsiniz 
-Ayrıca ürünün aydınlatıcı etkisi var. Ama olmasa da olur !
-Makyajın daha kalıcı olmasını sağlaması bakımından ise çok fazla şey beklememek lazım ancak bazsız yapılan makyaja göre makyajın daha uzun süre dayandığı bir gerçek.
-Kokusu sürerken ağır gelse de birkaç saniye içinde yok oluyor.

- Matlaştırıcı etki beklemeyin , yüzünüz yağlı ise dahada parlama ihtimaliniz var :(


kremsi yapıda bir ürün



  Kısaca; Ürün fiyatına göre fena sayılmaz. Çok çok kötü bir ürün değil fakat kesinlikle alıp kullanmalıyım dediğim bir üründe değil. Gerçekten iyi bir makyaj bazı arayışındaysanız bu üründen beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Fiyatı: 24.90




elime uygulanmış hali aydınlık bir görünüm bırakıyor
Güzel ve Bakımlı günler diliyorum.

Hiç yorum yok: