4 Eylül 2014 Perşembe

PÜRÜZSÜZ , SIKI, GERGİN YÜZ VE GÖZ ÇEVRESİ İÇİN SABAH RUTİNİ: Maden Suyu - Yeşil Çay karışımı (Gözenek Sorununa Çözüm)

   Bu formül cildi sıkılaştırıyor , gençleştiriyor , yüz şişliklerini alıyor , yüzdeki pürüzleri gideriyor, bebek gibi bir cilt sağlıyor inanmıyor musun? Ne diyelim Dene ve Gör :) Şekillerle yapılışı aşşağıda şimdiden herkese kolay gelsin ;)



Malzemeler:
1 şişe Maden Suyu
Yeşilçay poşet veya yaprak halinde
2 kapsül E vitamini
1 kapsül Balık Yağı



HAZIRLANIŞI:
Bir cam bardağın içine oda sıcaklığındaki maden suyunu dolduruyoruz , yeşil çayımızı ekliyoruz ve demlenmesi için 10-15 dk bekliyoruz. Sürenin sonunda çay poşetini içinden çıkarıyoruz. E vitamini ve Balık yağımızı iğne yardımıyla delip yağlarını karışımımıza ekliyoruz. Buz kalıbımıza döküp buzluğa koyuyoruz. 30 dakika sonra buzluktan çıkarıp üzerine kürdan çöpleri takıyoruz. Bu sayede kalıbımızdan buzlarımızı daha kolay çıkartabileceğiz hemde el değmeden sürüş kolaylığı sağlıyacak bize bu.



UYGULAMA: Her sabah temiz cildimize 1 kalıp uyguluyoruz. 2 dakika boyunca yüzümün heryerine göz çevremizde dahil hızlı hızlı sürüyoruz. Belli bir yerde uzun süre bekletmeyin. 2 dakikanın sonunda 1 dakika ara veriyoruz ve sonra tekrar sürüyoruz. 

DİPNOT: Ben karışımımı hazırlarken yeşilçay yoğunluğunu artırabilmek için hem yeşilçay yaprakları hemde 1 adet poşet yeşilçay kullandım. Siz daha yoğun karışımlar hazırlamak isterseniz yeşil çay miktarını dilediğiniz oranda artırabilirsiniz.

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: