4 Eylül 2014 Perşembe

LİMON CİLT GERGİNLEŞTİRİCİ , CİLT LEKESİ AÇMA :

 Limon asiti harika bir dezenfektandır Cilt lekelerini de yok etmesiyle bilinen Limon aynı zamanda harika bir renk açıcıdır.

  HAZIRLANIŞI : Her akşam yatmadan önce bir dilim limon kesip "Göz çevresi" hariç tüm yüzünüzü iyice ovun limonun antibakteriel asidi cildinizde yanma kaşınma hissi uyandırabilir bu en geç 10 dakika içinde geçicektir yüzünüzde Limon kalıntılarının kalmasını sorun etmeyin çabuk kurur, yüzünüze Limonu sürdükten sonra durulamadan yatın sabah kalktığınızda yüzünüzün oldukca gergin olduğunu hissediceksiniz, ılık su ile yüzünüzü iyice yıkayın ardından hafif bir nemlendirici ile cildinizi nemlendirin, cildinizin nekadar yumuşadığını ilk günden fark ediceksiniz. Bu işlemi düzenli uyguladığınızda bir kaç gün içinde cildinizin renginin açıldığını fark ediceksiniz, cilt rengini açmakla beraber Limon asitleri sivilceleride kurutacağından pürüzsüz bir cilde sahip olacaksınız.



  DİP NOT: Cildi hassas olanlar bu yöntemi uygulamayın!!


  DİP NOT 2: Eğer yanma ve kaşınma hissi 10 dakika sonra geçmiyorsa hemen durulayın ve LÜTFEN! birdaha uygulamayın.Limon asidi cildiniz için fazla sert.

Hiç yorum yok: