23 Kasım 2015 Pazartesi

OK GİBİ KİRPİKLER , YAY GİBİ KAŞLAR İÇİN BESLEYİCİ , GÜÇLENDİRİCİ KARIŞIM (SAÇ da çıkartır )




Milletin kaşlar ok gibi fırlamış uzaya uzanıyor senin kirpikler yetim, senin kirpikler kısa , senin kirpikler cılız ve sıska . Oooww o da nesi elin kızı kaleye hapsedilse kendisini kurtaracak prense saçı yerine kirpiklerini uzatacak sen hala ayna da kirpiklerine bak bak iç çek olur mu olmazzz... Kısa kirpiklere artık son!!! Nazar etme ne olur sende besle büyüt seninde olur =) adlı kirpik besleyici çalışmama hoşgeldiniz =)

Ayyy sorma şu sıralar annem "benimde kirpikler uzasın, senin neden uzun ki bende sürücem o sürdüğünden , aslında benimde kirpiklerim gençken böyleydi o kadar gür ve sıklardı ki hoca gözüme sürme çektim sanardı, bi keresinde yıka o gözlerini diye lavaboya gönderdi . Yaşlandık malum tüylerim gibi kirpiklerimde azalıyor, ama sürdüğünden bende sürücem , bu sefer sürücem gerçekten" derken babam salondan çıkıp geliyor " Tabi sen eksik kalma , sende sür getir kızım bende sürücem" diyor. Burda bende sürücem dediğine mi takılsam , bütün konuşmayı bildiğine mi anlamadım. Filmlerde olur ya adam bir anda çıkar gelir tüm konuşmaya hakimdir ve yorumlarda bulunur babam da o hesap tam konuşmamızın en civcivli zamanında gelip lafını sokup , tiye alıp çekip gidiyor =) Ayy bu adamın her yerde gözü kulağı var =)



Malzemeler :

** 2 çay kaşığı Aloe vera Jel (LR markasının kullandığım benden temin edebilirsiniz)
Evigen ( E vitamini ampul -- eczaneden temin edebilirsiniz)
E vitamini kapsül (gratis mağazalarından temin edebilirsiniz)
**9-10 damla Tatlı Badem Yağı
***9-10 damla hint yağı
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı (katı şekilde aktarlarda mevcut)
Çay kaşığının ucu ile Katı Lanolin
Çay kaşığının ucu ile Vazelin

Hazırlanışı :

Lanolin, vazelin, hindistan cevizi yağı , hint yağı, badem yağını metal bir kaba alalım. Kaynamakta olan cezvemizin üzerine oturtup erimesini bekleyelim. Eridikten sonra içerisine E vitaminlerini ekleyelim. Güzelce özdeşleştirelim. Ardından en önemli malzeme olan güç ve hacim verecek aloe vera consantre jelimizi ekleyip iyice karıştırıyoruz bu karışımı diğer kirpik serumlarından ayıran aloe vera jel daha katı ve tok olmasını sağlıyor. Uygulama kolaylığı bir yana daha kısa sürede sonuç almanıza yardımcı oluyor. Bu karışımı içi iyice temizlenmiş rimel kabına alıp, fırçası yardımı ile uygulayabilirsiniz veya küçük bir kutuya alıp kulak çubuğu yardımı ile kirpik diplerimize uygulama yapabiliriz =) Sabah akşam uygulama yaparsanız mucizeyi göreceksiniz =) Bu karışım çok güzel kaş da çıkarır.

Ben bu karışıma Kirpik bombası diyorum 3 hafta sonra mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz =)

DİPNOT: E vitaminlerinden sadece bir tanesini ekleme yapabilirsiniz, ben görmeniz açısından birde etki artırmak açısından ikisinide kullandım =)

DİPNOT 2: Bu karışımı saç diplerinize uygularsanız saçlarınızdaki değişimi de görebilirsiniz =)

DİPNOT 3: Tüm malzemeler elinizde yoksa ana malzemelerin yanına yıldız işareti koydum onlarla yapsanız da olur.

Hiç yorum yok: