13 Kasım 2015 Cuma

GEÇMEYEN SİVİLCELERİNİZ VE GÖZ ALTI TORBALARINIZ, KIRIŞIKLIK VE SARKMALARINIZ MI VAR? ÇÖZÜM BUZ TERAPİSİ :)



Selam güzeller ,

Buzzz gibi bir önerim var sizlere ,"Buz Terapisi" adından dolayı bir ürperti ,  bir üşüme geldi mi ? malum havalarda soğuk insan bir irkiliyor =) Bu yöntemden zaten bahsetmiştik ama aramızda hala duymayanlar bilmeyen kalmasın babında söylüyorum , çünkü güzellik işlerinde bilenler bilmeyenlere anlatmıyorlar . " En güzel ben olucam hıhh!" diyerek bir dışlama sezmişimdir hep.

** Cildinizde , yüzünüzde , vücudunuzda bir KIZARIKLIK, SİVİLCE oluştuğunu farkettiğin o anı hatırla hele bu sivilce yüzündeyse eyvahlar olsun içindeki tanrıça çığlığı bastı. Bastı mı artık çığlığı basmayacak , eline bir parça buz alıp buzu basacak =) Neden mi? Çünkü soğuk kızarıklığı, acıyı ortadan kaldırmak için oldukça etkili bir yöntemdir.Buzu elinizde daha rahat tutabilmek için ince bir beze sarın ve kızarıklığın veya sivilcenin üzerinde 3-5 dakika tutun . İşe yaradığını göreceksiniz.




** İş , güç , koşturmaca ,arkadaşlarla takılmaca, gece bebek var uyutmamaca , işler yetişmedi mesaiye kalmaca , ödevler bitmedi sabahlamaca derken o da nesi biri gözaltına kaçak kat inşa etmiş hoşgeldin GÖZ ALTI TORBALARI , ayna da gördün endişelendin mi? Artık endişelenmeyecen !!! Alıcan buzu ,koyucan kaçak katın üstüne sağa sola masaj yaparak yıkıcan kaçak katı =)

** Buz'u cildinizde yavaş hareketlerle gezdirirseniz cildinizin ölü hücrelerden arındığına da şahit olursunuz =)

DİPNOT : Buzu göz altlarınızda çok uzun süre tutmayın , 10 saniye sol göz altınıza tuttuysanız , 10 saniyede sağ göz altınıza uygulayın. Böyle bir döngü halinde uygularsanız daha olumlu sonuçlar alırsınız.

DİPNOT 2: Kırışıklık , sarkma varsa 10 gün üst üste sabah uyanınca uygulayın ve cildinizin nasıl canlanıp toparlandığına şahit olun  =) Tabi birde yüz yogası ile desteklersen tadından yenmez =)


güzel ve bakımlı günler kızlarcım...

Hiç yorum yok: