17 Aralık 2014 Çarşamba

SORUNLARINIZA ÇÖZÜM KEFİRDE :

Hepinizin sorunlarını okudum siz sorunlarınızı benimle paylaştınız bende bir çoğunuzun sorunu olan ;

* Cildin pürüzsüzleştirilmesi, canlılığının ve parlaklığının kazandırılması
* Kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtilerinde
* Sivilce ve sivilce izi tedavilerinde
* Güneş, hamilelik ve yaşlılık lekelerinde
* Ciltteki yüzeysel yara izi tedavilerinde
* Sivilce ve kıl dönmeleri'ne ortak bir çare sunmayı daha uygun gördüm 


“Kleopatra’nın yaptığı süt banyoları; Macar kadınların salça yaparken domatesi, Fransız kadınların şarap yaptıktan sonra üzüm posasını yüzlerine sürmeleri, İspanyol soyluların portakal posasını yüz maskesi olarak kullanmaları” hidroksi asitler dediğimiz ürünlerin cildimizde kullanımını sağlamıştır. Tüm bunlar bugün kullanılan cilt bakım tekniklerinin temelini oluşturmuştur. Ve hala günümüzde alternatif cilt bakım teknikleri olarak cildimizde kullanıyoruz ...

Kleopatra’nın güzelliğini korumak için süt banyoları yaptığını bilmeyenimiz yoktur. Kleopatra’nın kullandığı ve “gençliğini koruduğu”nu ifade ettiği asit , ekşimiş süt içinde yer alan laktik asittir. Günümüzde birçok hastalığada çözüm olması için tükettiğimiz kefir, laktik asit, güçlü protein ve vitaminler bakımından zengin mayalandırılmış süt türevidir. Ve cilt bakımı sorunlarının ve hastalıkların büyük bir bölümünün çözümüdür.

Nasıl Kullanmalıyız ?
Kefir ile ıslatılmış pamuklar yardımıyla yüzünüze kapatın. Yarım saat bekleyin. Daha sonra pamukları kaldırın. Yüzünüzü yuvarlak hareketlerle ovalayarak, nazikce temizleyin. Bol suyla durulayın ve daha sonra nemlendiricinizi sürün.

İşte gençleşmek bu kadar kolay 

Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: