26 Ekim 2015 Pazartesi

KİRPİKLERİ NASIL UZUN VE DOLGUN GÖSTERİRİZ ? MÜKEMMEL KİRPİKLERİN SIRLARI



Herkesin kafasında aynı soru ama uygulama hatasındanmıdır, kendi kirpiklerinize uyumlu rimeli bulamamanızdan mıdır ? bilinmez, bir türlü istediğiniz sonucu alamıyorsanız. Bu video tam size göre , evet rimel var ama nasıl kullanmalıyız? sorusunun cevabı , kanat takılmış gibi uzun ve dolgun kirpiklerin sırrı için buyrun izleyelim =)

1-) KİRPİK KIVIRICISI : Bir çok bayan için "Hatun kişilerin kirpiklerini kıvırmak için kullandıkları söylenen oldukça korkutucu görünüşlü, hatta cinayet aleti olabilirmiş hissi yaratan, tuhaf nesne." biliyorum bu üründen korkuyorsunuz fakat kirpik kıvırıcı yardımı ile daha uzun ve kıvrık görünen kirpikler elde etmeniz mümkün. Ha ben korkuyorum serapçım başka taktik yok mu? diyorsan yazayım hemen .

a) Elinize bir ayna alın ve tam karşınızda tutun bu aynaya dümdüz bakın, Kirpiğiniz kıvrık veya uzun olsaydı kirpiğinizin ucunun nerede bitmesini isterseniz oraya bir göz kalemi ile nokta koyup, bu noktayı eyelinerımızın bitiş noktası seçelim yani hani o sivri uç nokta varya hah bu nokta o nokta olacak =) Böylece kirpikleriniz uzunmuşta kıvrıkmış gibi olacak...

b) Bu yöntem ise Çay kaşığı ile uygulanacak kadar basit, çay kaşığının dışa bombeli kısmı kirpiklerinize gelecek şekilde yerleştirin ve parmaklarınızla yavaşça baskı uygulayın ve yukarı doğru kirpiklerinizi okşayın evet bu kadar basit =)

c) Rimelinizi uygularken rimel fırçasını kirpik diplerinde bir süre bekletin . Rimel fırçanız kirpiklerinize baskı uygulayarak bir miktar kaldırır. Özellikle waterproof rimeller daha fazla kaldırıyor.



2-) Rimel fırçamızı kirpiğimizin orta kısmına getirerek uygulamaya başlıyoruz. Önce kirpik dibinde 3-4 saniye kadar bekletip baskı uygulayıp yukarı doğru tarıyoruz.

3-) Ardından fırçamızı yatay tutarak ama fırçanın ucu ile her kirpiğe tek tek uygulama yapıyoruz. Bu uygulamayı dıştan içeriye doğru yapmalısınız =)

4-) Fırçamızı tekrar rimelimize batırıp tek tek taramaya devam ediyoruz yatay olarak =) Özellikle kirpik köşenizde detaylı uygulama yapmanız çok önemli bu kirpiklerinizin daha uzun ve belirgin durmasına yardımcı olur.

5-) Fırçanızı dikey tutarak alt kirpiklere uygulama yaparak gözlerinizi ve kirpiklerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz.

Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım makyaj sırlarıyla devam edeceğiz takipte kalın =)

DİPNOT : Kullandığım rimeller için
http://makyajcarki.blogspot.com.tr/search/label/rimel linke tıklamanız yeterli güzel ve bakımlı günler kızlarcım =)

Hiç yorum yok: