7 Ekim 2015 Çarşamba

İLTİHAPLI AKNE VE SİVİLCELERE ANTİOKSİDAN VE ANTİBAKTERİYEL TARÇIN MASKESİ


Günaydın güzeller =)

Bana mesajlar atıyorsunuz görüyorum . Bu mesajlarda en çok sivilce ve akne sorununuzdan bahsediyorsunuz o nedenle bugün böyle bir maske yayınlamayı uygun gördüm. Sivilce ve aknelerinizden maalesef sadece yüzünüze maske uygulayarak  kurtulamazsınız!!! Yağlı ve akneli cildinize uygun bir yüz temizleme ürünü ve yüz kremi şart. Cilt tipinize uygun bu ürünleri sabah akşam düzenli kullanmanız arada maskeler ile destekleyerek tedavi sürecinizi hızlandırmanız mümkündür!

Bugün hazırlayacağımız bu maske acayip derecede kolay ve etkili bir maske. Özel günlerinizde özellikle kullanmak isteyeceğiniz bir maske olacak =)



Malzemeler :

1 çay kaşığı Tarçın
2 yemek kaşığı Bal

Hazırlanışı :

Malzemelerimizi cam bir kapta karıştırıyoruz. Temizlenmiş yıkanmış cildimize uyguluyoruz. Bunu tüm yüze değil sorunlu kısma uyguluyoruz. 10-15 dk bekletip ılık su ile yıkayıp. ardından soğuk su ile cildimizi şokluyoruz =) Artan maskeyi atmayın ağzı kapalı bir kapta ve buzdolabında 3 haftaya kadar saklayabilirsiniz.

DİPNOT : Bu malzemelerden herhangi birine karşı alerjiniz var ise cildinize uygulamayınız. Alerji testi için cildinizin küçük bir bölümüne sürüp 10-15 dk bekletin ve herhangi bir reaksiyon göstermiyorsa tüm cildinize uygulama yapınız! Bal'a alerjim var diyip hala maskeyi uygulayıp yorum yazan insanlara ithafen!!!

Hiç yorum yok: