29 Mart 2015 Pazar

SAÇLARIMI ISI KULLANMADAN NASIL DÜZLEŞTİREBİLİRİM ?

Saçlarınızı süt ile düzleştirmek için kuru veya nemli saçınıza uygulamalısınız.
Nemli Saça Uygulama :
Saçlarınızı her zamanki gibi düzleştirme etkili bir şampuanla yıkayın ama kremlemeyin. Duştan çıktıktan sonra saçlarınızı 1/3 oranında su ve kalanını süt ile doldurduğunuz sprey şişesi ile spreyleyebilirsiniz ve ardından geniş uçlu bir tarak veya fırça yardımıyla dipten uca tarayarak sütü saçlarınızın içine kadar yedirebilirsiniz. Saç uçlarınıza sütü bol miktarda sıkarak doyurmalısınız. Uygulama sonunda saç diplerinize ellerinizle veya saç masaj tarağı yardımı ile 5 dakika masaj yaparak kan dolaşımını artırabilirsiniz. Bütün bu uygulamadan sonra 20-25 dakika havlu ile sararak bekleyin ve durulayın daha sonra tekrar düzleştirme etkili şampuan ve saç kremi ile her zamanki gibi yıkayın.



Kuru Saça Uygulama :
Saçlarınıza şekil vermeden önce süt sıkabilirsiniz. Çok fazla sıkmamaya özen gösterin 1/4 su bardağı süt sıkmanız yeterli olacaktır. Bu saçlarınızı besler, rahatlatır ve dalgalarınızı aşağıya doğru çekerek ısı uygulamadan düz bir görünüm elde etmenizi sağlar.
DİPNOT : Evde süt bulunmadığı durumlarda süt tozunu suda çözerekte aynı uygulamayı yapabilirsiniz canlar ama süt kullanmanın daha etkili olduğunu söyleyebilirim...
Güzel ve Bakımlı günler diliyorum...

Hiç yorum yok: