7 Mayıs 2016 Cumartesi

SÜT-NANE TONİĞİ (Kuru ve Normal Ciltlerde Gözenek Sıkılaştırmak,Siyah Noktalardan Arındırmak için)

Selam Kızlarcım,

Yakında haydi kızlar mutfağa kampanyası başlatırsam şaşmayın. Cildimiz için ne çözüm arıyorsak hepsi mutfakta =) Allahıma binlerce şükürler olsun verdiği nimetlerin hepsimi birbirinden faydalı yararlı...

Neyse sadede geleyim kuzim sağolsun beni bloğumdan takip eder kendisi tam bir sosyal medya düşmanı olmakla beraber güzelliğine son derece düşkündür . Bir ürünü bitsin hiç indirime girsinde alayım demez takıktır biraz kendileri sağ olsun. Dedim dur Anneler günü indirimi var .2 gün için fazla para ödeme. Koştur koştur eve geldik. Hadi tonik yapalım diyerek mutfağa giriştik. Hatun ne çay içsem eve zulalamış, hangi yağı paylaşsam almış ama bana söylemiyor gizli takipçilerden. Dedim boş ver senin cilt kuru sende tembelsin kolay bir şeyler yapalım.

Malzemeler:

Yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı nane



Hazırlanışı :

Cam bardakta süt ve nane karıştırılır. Sütün rengi dönecek yeşillenecek bir tık =) Ardından toniğimize pamuk banıp cilde pıtı pıtı hareketlerle yüzümüze sürüyoruz .Tabi ki temizlenmiş cilde uygulama yapmak önemli . 15-20 dakika beklettikten sonra cildinizi yıkayabilirsiniz. Ve nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz. Sütün nemlendirici etkisi ile nanenin sıkılaştırıcı etkisini bir araya getiriyoruz ve sonuç muhteşem güzellerim =)

Çok pratik ve hayat kurtarıyor =)

Bir Serap Atasözü der ki ; " Bakımsız kadın yoktur, mutfağındaki ürünleri değerlendiremeyen kadın vardır"

DİPNOT : Yağlı ve Karma ciltler için yarın bir post hazırlayacağım takipte kalın. Seviliyorsunuz =)

Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım...

Hiç yorum yok: