3 Ağustos 2015 Pazartesi

KİRAZ RENKLİ DOLGUN DUDAKLAR İÇİN DUDAK NEMLENDİRİCİ (EN KOLAYINDAN)


Dün bir üyem aradı ve konu bir şekilde dudaklarıma geldi. Dudağınızda silikon veya düzenli kullanıp memnun kaldığınız bir dudak dolgunlaştırıcı var mı dedi? Bende dudağımın doğuştan böyle "köfte" olduğunu ama evde uygulanabilecek pratik bir yöntemle kalıcı olmasada günü kurtarabilecek dolgunlukta bir dudak dolgunlaştırıcı yapıp yayınlayacağımı söyledim ve yayınlıyorum =)

Malzemeler:

Vazelin
Tarçın Yağı



Hazırlanışı :

Ölçüleri birebir aynı olacak şekilde yani 1 çay kaşığı dolusu tepeleme vazeline 1 çay kaşığı silme tarçın yağı ekleyip iyice özleşene kadar ezip karıştırıyoruz. Miktarını istediğiniz şekilde artırabilirsiniz ama oranı bozmayın. Özel günlerimizde ve buluşmalarımızda dudaklarımıza uygulayıp hem doğal kırmızı bir renk hemde dolgun dudaklar elde ediyoruz. Bu kadar basit ve oldukça etkili, birazcık yanma oluyor ama onada katlanacağız artık  ...

DİPNOT: Güzel dudaklar için bol su ve nemlendirici dudak balsamı uygulamayı ihmal etmeyin.

DİPNOT 2 : Bir de dişlerinizi fırçaladıktan sonra yıkadığınız diş fırçanız ile dudaklarınızda fırçalayın dudaklarınızdaki farkı göreceksiniz. Ardından hemen dudak balsamı , vazelin, hametan krem, bepanthen merhem, bepanthol krem hangisi varsa evinizde uygulayın amaç dudaklarınızın kurumasını engelleyerek kırışıklıkları azaltmak nemli ve doğal renginde dudaklarınızın canlı durmasını sağlamak.

Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım...

Hiç yorum yok: