13 Temmuz 2015 Pazartesi

GÖBEKLERİMİZİ VE FAZLA YAĞLARIMIZI ERİTİYORUZ... : PULBİBERLİ YOĞURT KÜRÜ



Biliyorum annemm oruç mahvetti bizi gece ye yat tüm günün açlığını 8 saate sığdır ne olacaktı tabi ki vücudumuza yağ olarak bünyeye geri dönecekti.
Üzülme tatlım ne sorunları erittik biz yağları mı eritemiycez ?? Pehh
Malzemeler :
2 yemek kaşığı yağsız yoğurt
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber



Hazırlanışı :
Yoğurdumuzu bir kaba alıyoruz, üzerine limon suyu ve kırmızı biberi ekleyip bir güzel karıştırıyoruz. Geceleri yatmadan önce yiyip uyuyoruz smile ifade simgesi
** Yoğurt Kürü ile zayıflama sürecinde sizlerden bir ricam olacak tuzu, beyaz şekeri, beyaz ekmek ve rafine un ürünlerini ( makarna dahil ), hamur işi tatlıları, kızartma ürünlerini ve hazır gıdalarla işlenmiş et ürünlerini büyük oranda kesmeniz. Bu ürünler yerine bol yeşillikler, sebze ve temiz et ürünleri, balık, kuru meyveler, tuzsuz her tür çerez yiyebilirsiniz. Bu önerilerimizi dikkate alırsanız, bir ay gibi kısa bir sürede başta iç organlarınızda yaşanan değişim cildinize yansıyacak, bir yandan zayıflarken bir yandan ışıl ışıl bir cilde sahip olacaksınız.
+ Hamile bayanların doktor tavsiyesi dışında kür uygulamasını uygun bulmuyorum. Aynı şekilde emzirme döneminde ki bayanlarında yoğurt kürü için doktor tavsiyesine başvurmalı. Hamilelik ve emzirme dönemi hassas bir süreçtir ve asla şansa bırakılmamalıdır.
Dipnot: Bu uygulama kan şekerini dengeliyor. Zaten kan şekerinin normal dengelerde bulunması kilo kontrolü için önemli bir kuraldır.Ancak şeker hastalarının limon yoğurt karışımını uygulaması için doktor tavsiyesi şarttır.
Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım...

Hiç yorum yok: