14 Nisan 2016 Perşembe

ZAYIFLATAN SODALI LİMONLU FORM ÇAYI “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İLE YAĞLARINIZI YAKIN, ZAYIFLAYIN…



Selam güzellerim,

Bugün sevgili kuzenim için bir paylaşım yapıyorum. En son görüştüğümüzde zayıflatan, metabolizma hızlandıran, birazcıkta göbüş eriten bir kür istemişti. Üstünden yaklaşık 2 hafta geçmiş olsa da arayıp bana tarifi yayınlamamı hatırlaran güzelliğe teşekkür ediyorum.

Evet yaz geliyor forma girmek lazım , yemeden olmuyor, yedikçe kilolar gitmiyor ama biraz yediğimiz içtiğimizden kısarak birazda metabolizma hızımızı %25 artıracak bu kürle güzel görünmemiz kaçınılmaz =)

Gelelim Malzemelere ;

Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay (ya da 2 adet poşet yeşil çay)
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu



Hazırlanışı ;

Yarım litre (500 ml) suyu kaynatıp biraz soğumaya bırakıyoruz. Ardından içerisine 2 poşet yada bir yemek kaşığı yeşil çay ekleyip 5 dakika demliyoruz. Soğuduktan sonra içine
bir şişe soda ve bir kaç dilim limon karıştırıp gün içinde içiyoruz.

DİPNOT :Yeşil çay içeriğinde ki kateşinler ve antioksidan maddeler ile son derece faydalıdır. Bayanların özellikle diyet dönemlerinde kilo vermek için sıklıkla tükettikleri yeşil çay kanserden, bağırsak hastalıklarına kadar birçok derde deva olmakta. Yapılan araştırmalar yeşil çayın içeriğinde ki antioksidanların E vitamininden 25 kat daha güçlü olduğunu ortaya koydu. Bu kadar faydalı bir çayın sadece 3 dilim limonla etkisini 4 e katladığını biliyor musunuz? Limonlu yeşil çay normal yeşil çaya göre 4 kat daha güçlü antioksidan içeriğe sahip ve içildiğinde metabolizma hızını %25 oranında arttırıyor. Hastalıklardan korunmanın yanında kilo vermek isteyenlerin ilk seçeneği olan yeşil çay limonla birlikte tüketildiğinde etkisini katlayarak çok daha faydalı bir içecek haline geliyor. Sizde yeşil çayınıza katacağınız 3 4 dilim limonla hem hastalıklardan korunup hemde sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Güzel ve Bakımlı günler Kızlarcım...

1 yorum:

Ebru dedi ki...

Merhabalar,

Öncelikle Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum ve bu bayramın hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Sağlıklı beslenme ve düzenli spor yaparak bazı bitki ve meyve çaylarını içmek kilo vermeyi hızlandırıyor. Yeşil çay bence en etkilisi. Yağ yakımını hızlandırıyor, metabolizma hızını artırıyor ve ödemin vücuttan atılmasını sağlıyor. Zayıflamaya yardımcı olan çaylar hakkındaki yeni yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kilo-vermeye-yardimci-5-cay/

Güzel okumalar dilerim,
sağlıkla kalın.