16 Şubat 2016 Salı

Himalaya Herbals Purifying Neem Maskesi :

Selam Güzellerim,

Gözeneklerin mi var siyah noktalardan mı dertlisin, cildin çok mu yağlı?
O zaman sizi tanıştırayım Tüm sorunlara karşı arındırı mükemmel bir kil maskesi ile karşınızdayım =)

Doğal içerikli ürünlere yöneldiğimiz doğrudur efendim. Paraben içermeyen, hayvanlar üzerinde test yapmayan, bitkisel içerikli temiz ürünler tercih ediyorum ki bu da onlardan sadece bir tanesi =)

Gratis Mağazasından temin edebilirsiniz.
Maske 100 ml.
Bildiğin çamur toprak kokuyor ama alttan böyle temiz ferah bir kokusu da var.
Maske diğer çamur ve kil maskeleri gibi sertleştiği için yüzünüzde mimik yapmayın lütfen bu maskeyi uyguladığınızda konuşmayın. Benim gibi hassas bir cildiniz varsa kızarıklık gözlemleyebilirsiniz ama korkmayın soğuk suyla şoklayınca kıs sürede geçiyor =)



UYGULAMA :

Maskemizi yüzünüzde siyah noktalarınızın ve gözeneklerinizin çok belli olduğu alanlara uygulamanızda fayda var. Çünkü ürün kuruma ve sertleşme yapıyor, tüm yüzünüze uyguladığınızda fazlasıyla gerilme olabilir.

Ben karma bir cilde sahibim ilk seferinde tüm yüze uygulama yanılgısında bulundum ama sonraki tüm uygulamalarımda akıllanarak burnuma ve çene bölgesine sürüyorum. Yağlı bir cildiniz varsa tüm yüze uygulayabilirsiniz.

Ürünü cildinize uygualamadan önce güzelce yıkayın cildinizi ardından gözeneklerinizin açılması içim yüzünüze buhar verebilirsiniz veya sıcak bir havluyu yüzünüze kapatıp biraz bekleyebilirsiniz olmadı duştan sonra uygulayabilirsiniz. Buhardan sonra ciltteki bütün yağı kusuyor ve pırıl pırıl bir cilt sağlıyor.

Ürünü ne çok fazla ne de çok ince sürmemek gerekiyor orta kararda uygularsanız daha iyi sonuç verecektir.

10-15 dk beklettikten sonra kuruyor.Maske kuruduktan sonra gözeneklerdeki kirlerin dışarıya çıktığını hissediyorsunuz özellikle siyah noktalı ve yağlı kısımların renginin koyulduğunu cildinizin dışına çıktığını görüyorsunuz.

YIKAMA İŞLEMİ :

Cİldinize güzelce ılık su verip maskenin yumuşamasını sağlayın ardından yıkayın yoksa çıkarması zor oluyor. İyice yıkadıktan sonra soğuk su ile şoklayın.Bir havlu peçeteyle yüzünüzü silin . Ardından TONİK KULLANIN. Gözeneklerinizin kapanması için bu işlem önemli alkollü tonik kullanıyorsanız cildinizi hafif yakabilir. Ardından güzelce nemlendirin.

Mis oldunuz mis ;)

Güzel ve Bakımlı günler kızlarcım ;)

Hiç yorum yok: