9 Eylül 2017 Cumartesi

KAŞ VE KİRPİK UZATMA YÖNTEMLERİ


Selam güzellerim,
Yine olay bir yazı ile sizlerleyim.
Her bayanın arzusudur . Uzun yay gibi kirpikler ve kaşlar evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz birkaç yöntem ile tüm bunları elde etmeniz mümkün =)



1-) HİNT YAĞI : Serap hanım benim bütçem el vermez tek bir yağ olsa hangisini seçmeliyim derseniz tabiî ki bu hint yağı olmalı …
– Hint yağı içerdiği enzimler ile tüy köklerinin güçlenmesine yardımcı olur.
– Biraz hint yağı eski bir rimel fırçası veya parmak uçları yardımı ile kaş ve kirpiklere uygulanır. Eğer hassas bir göz yapınız yoksa uyuyabilirsiniz fakat varsa yaklaşık 30 dakika kadar beklendikten sonra ılık su ile durulanır. Uygulamanın günde en az 1 kez; 2 ay boyunca yapılması önerilir.



2-) TATLI BADEM YAĞI :
Bu yağda en etkili yağlardan bir tanesidir.
– Biraz badem yağını eski bir rimel fırçası veya parmak uçları yardımı ile kaş ve kirpiklere uygulanır. Eğer hassas bir göz yapınız yoksa uyuyabilirsiniz fakat varsa yaklaşık 30 dakika kadar beklendikten sonra ılık su ile durulanır. Uygulamanın günde en az 1 kez; 2 ay boyunca yapılması önerilir

3-) HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI : Katı halde ve soğuk pres uygulanmış olanı makbuldür.
.
– Parmak uçlarına biraz saf hindistan cevizi yağı alınır. Ardından kaş ve kirpiklere masaj yaparak uygulanır. Eğer hassas bir göz yapınız yoksa uyuyabilirsiniz fakat varsa yaklaşık 30 dakika kadar beklendikten sonra ılık su ile durulanır. Uygulamanın günde en az 1 kez; 2 ay boyunca yapılması önerilir



4-) LAVANTA YAĞI, ÇAY AĞACI YAĞI ,A VİTAMİNİ
Bu yağlar tek tek uygulanabileceği gibi 3ü karıştırılarakta uygulanabilir.



5-) ALOE VERA JEL
– Aloe vera jeli cilt ve saç bakımında kullanılan etkili çözümler arasındadır. Aynı zamanda saç köklerini uyarır ve hızlı uzamalarını sağlar.
– Biraz aloe vera jeli kaşlara ve kirpiklere uygulanır.



6-) LANOLİN :
Katı lanolin en sevdiklerim arasındadır. Direk kaş ve kirpiklerinize parmak uçlarınız yardımıyla uygulayabilirsiniz.

DİPNOT : Yağlar makyaj altı için kullanıma uygun olmadığı için rimelleri uygularken akşamları uygulamalısınız! Makyaj yapmıyorsanız sabah akşam uygulayabilirsiniz.

DİPNOT 2 : Uygulama yaparken kirpik diplerine sürmemeye dikkat edin, gözünüze gelmesini engelleyin…


Ayyy ben o yoldan gitmeyim  bunlarla uğraşamam her yerim yağ olur derseniz LR DELUXE LASH SERUMU kullanabilirsiniz kirpikler kadar kaşlardada etkilidir 😉 Sabah , öğle, akşam aklınıza geldiği sıklıkta kullanıma uygundur.

Güzel ve bakımlı günler beybiler , leydiler…

Hiç yorum yok: